FreshTone waves logo rechts uitgelijnd

A capella zangers 

en zangeressen

Cas du Pree 

Hi! Ik ben Cas. De tenor van de groep. 

Ik heb de nodige ervaring binnen de muziek en heb verschillende dingen gedaan. Ik ben ook zelfstandig zanger bij mijn eigen bedrijfje Casdupree.com. Verder ben ik de oprichter van FreshTone! 

Amateur musicals: Chocolat - De vrouwen van stapvoorst - Selina - De familie B.I. zonder

Project: Molen, wind en water 

Leraren/ workshops: Lisa Boray - Ans Booy - Joyce van der Leij - Jet den Hartog - Eunice van Luit - Esther Linssen - Marianne Oldenburg

Daniëlle Rinsma

Hoi! Mijn naam is Daniëlle, mezzo van deze leuke groep!

Ik was al een tijd op zoek naar een ambitieuze zanggroep en dan ook erg blij dat FreshTone van start zou gaan!


Muziek is altijd onderdeel van mijn leven geweest en ik heb veel ervaring als zangeres opgedaan bij verschillende projecten.
Op dit moment heb ik zangles bij Marianne Oldenburg.

Daarnaast zing en speel ik bij amateurmusicals en geef ik musical les aan kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.

Samen met Paul heb ik REL Producties opgericht en hebben we net ons eerste eigen theaterstuk, met zelfgeschreven muziek als ondersteuning, afgerond!

Bas gezocht!

Ben jij de bas die wij zoeken?

Wij repeteren 2 keer per maand in omgeving Zutphen op dinsdag of woensdag avond. Je komt in een groep van twintigers en dertigers die een toffe sound willen neerzetten en met veel plezier uitkijken naar een eerste videoclip.

Voor meer informatie: info@freshtonevocalgroup.nl!

Michelle Bleijerveld

Michelle hier, een reislustige muziekliefhebber! Bij FreshTone zal ik voornamelijk de sopraan partij op me gaan nemen.

 

Al van jongs af aan ben ik aan het zingen. Mijn moeder zegt altijd "Jij kon nog niet lezen en toen zat je al met een map vol liedjes op schoot bij het Kinderkoor".

 

Naast FreshTone zing ik ook nog bij vrouwenkoor Song & Relation uit Emst. Verder heb ik aan verschillende projectkoren mee gewerkt, zoals The Passion Deventer (2016). Zelfs aan de andere kant van de wereld heb ik mijn hobby kunnen voortzetten. Tijdens mijn Au-Pair tijd heb ik namelijk een half jaar gezongen bij Ladies Choir Maribella in Sydney - Australië!

Michelle Bleijerveld de eerste sopraan van FreshTone

Paul Leenhouts

Hey! Mijn naam is Paul en bij FreshTone zal ik voornamelijk de bariton/tenor partij voor mijn rekening nemen.

Al zo lang ik weet ben ik bezig met muziek en theater. Ik heb al vele producties gedaan zoals bijvoorbeeld de Jantjes, the Passion Deventer, de familie BI-Zonder, Chocola, Anatevka en op dit moment ben ik aan het repeteren voor Geestig en Rent. Ik heb zangles gehad van Ans Booij, Jet den Hartog en Joyce van der Leij.

Daarnaast heb ik samen met Daniëlle het bedrijf REL Producties opgericht en zijn we op dit moment zelf een muziektheater productie aan het schrijven die in 2020 op het podium zal staan.

Rowena schaafsma

Hallo, mijn naam is Rowena en bij Freshtone zal ik over het algemeen de Alt voor mijn rekening nemen.

Sinds 5 jaar ben ik actief in theater en zang. Mijn ouders riepen vroeger altijd al: "jij moet het theater ingaan!" Toen ik naar Apeldoorn verhuisde zocht ik een leuke hobby en die vond ik bij A.S.K. Voor mij een geweldige kennismaking met het theater dankzij super enthousiast publiek!

Eind 2017 ben ik begonnen bij Muziektheater Tabula Rasa en heb ik veel geleerd in de rollen die ik mocht spelen tijdens Live en Geestig. In Februari 2020 mag ik ook spelen in 'Niets te Kiezen' een musical van REL Producties. Sinds 2 jaar zing ik bij Vocalgroup Divapower en vind het geweldig dat ik nu ook mag meezingen met vocalgroup Freshtone. Om dit allemaal technisch goed te ondersteunen volg ik gerichte workshops op het acteervlak en heb ik zangles gehad van Joyce van der Leij en Ans Booij.