FreshTone waves logo rechts uitgelijnd

A capella zangers 

en zangeressen

Cas du Pree 

Hi! Ik ben Cas. De tenor van de groep. 

Ik heb de nodige ervaring binnen de muziek en heb verschillende dingen gedaan. Ik ben ook zelfstandig zanger bij mijn eigen bedrijfje Casdupree.com. Verder ben ik de oprichter van FreshTone! 

Amateur musicals: Chocolat - De vrouwen van stapvoorst - Selina - De familie B.I. zonder

Project: Molen, wind en water 

Leraren/ workshops: Lisa Boray - Ans Booy - Joyce van der Leij - Jet den Hartog - Eunice van Luit - Esther Linssen - Marianne Oldenburg

Daniëlle Rinsma

Hoi! Mijn naam is Daniëlle, mezzo van deze leuke groep!

Ik was al een tijd op zoek naar een ambitieuze zanggroep en dan ook erg blij dat FreshTone van start zou gaan!


Muziek is altijd onderdeel van mijn leven geweest en ik heb veel ervaring als zangeres opgedaan bij verschillende projecten.
Op dit moment heb ik zangles bij Marianne Oldenburg.

Daarnaast zing en speel ik bij amateurmusicals en geef ik musical les aan kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.

Samen met Paul heb ik REL Producties opgericht en hebben we net ons eerste eigen theaterstuk, met zelfgeschreven muziek als ondersteuning, afgerond!

Bas gezocht!

Ben jij de bas die wij zoeken?

Wij repeteren 2 keer per maand in omgeving Zutphen op dinsdag of woensdag avond. Je komt in een groep van twintigers en dertigers die een toffe sound willen neerzetten en met veel plezier uitkijken naar een eerste videoclip.

Voor meer informatie: info@freshtonevocalgroup.nl!

Amber Nijland

 

Hoi! Mijn naam is Amber, de jongste van de groep en vaak zingend onder de douche en in de keuken. Binnen FreshTone zal mijn stem te horen zijn als sopraan.

Vanaf kleins af aan heb ik mijn acteerkunsten en passie voor zang kwijt gekund bij de plaatselijke toneelschool. Hierna heb ik nog één studiejaar gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Na het afscheid van acteren heb ik me onder andere door FreshTone kunnen richten op mijn muzikale liefde: zingen. Naast zingen volg ik een studie dierenartsassistente. 

Paul Leenhouts

Hey! Mijn naam is Paul en bij FreshTone zal ik voornamelijk de bariton/tenor partij voor mijn rekening nemen.

Al zo lang ik weet ben ik bezig met muziek en theater. Ik heb al vele producties gedaan zoals bijvoorbeeld de Jantjes, the Passion Deventer, de familie BI-Zonder, Chocola, Anatevka en op dit moment ben ik aan het repeteren voor Geestig en Rent. Ik heb zangles gehad van Ans Booij, Jet den Hartog en Joyce van der Leij.

Daarnaast heb ik samen met Daniëlle het bedrijf REL Producties opgericht en zijn we op dit moment zelf een muziektheater productie aan het schrijven die in 2020 op het podium zal staan.

Rowena schaafsma

Hallo, mijn naam is Rowena en bij Freshtone zal ik over het algemeen de Alt voor mijn rekening nemen.

Sinds 5 jaar ben ik actief in theater en zang. Mijn ouders riepen vroeger altijd al: "jij moet het theater ingaan!" Toen ik naar Apeldoorn verhuisde zocht ik een leuke hobby en die vond ik bij A.S.K. Voor mij een geweldige kennismaking met het theater dankzij super enthousiast publiek!

Eind 2017 ben ik begonnen bij Muziektheater Tabula Rasa en heb ik veel geleerd in de rollen die ik mocht spelen tijdens Live en Geestig. In Februari 2020 mag ik ook spelen in 'Niets te Kiezen' een musical van REL Producties. Sinds 2 jaar zing ik bij Vocalgroup Divapower en vind het geweldig dat ik nu ook mag meezingen met vocalgroup Freshtone. Om dit allemaal technisch goed te ondersteunen volg ik gerichte workshops op het acteervlak en heb ik zangles gehad van Joyce van der Leij en Ans Booij.