Over FreshTone Vocal Group

Het Officiele FreshTone Vocal Group Logo in zwart-wit

Al sinds 2011 liep ik rond met de droom om een eigen zanggroep te starten. Het moest een groep worden van jonge talentvolle mensen die enkel a capella en Close Harmony zingen en de ambitie hebben om een strakke performance neer te zetten.

Ondertussen is onze groep compleet met talenten (Met dank aan Sandra de Bruin!) die zo'n groot bereik hebben, dat ze allemaal meerdere partijen van de bladmuziek kunnen zingen. Dat zorgt ervoor dat we nog meer dynamiek en emotie in onze nummers kunnen leggen. Onze zangers en zangeressen zijn ook prima in staat om een solo te dragen. Dat moet ook wel in een groep met zo weinig mensen.

De inspiratie kwam vanuit de bekende Pentatonix. Met name hun muzikaliteit en de complexiteit van hun nummers is wat aantrok. Dit is dan ook iets wat je zeker terug zult zien bij het repertoire van FreshTone. Er zal voor ons gearrangeerd worden op onze stemmen en uiteindelijk willen wij eigen nummers uit brengen.

In 2021 is daarmee het jaar begonnen waarin ik hoop dat we ons goed op de kaart kunnen zetten en kan ik eindelijk presenteren:

FreshTone!


Onze hashtags:
#FreshTone #FreshToneNL #FreshToneVocalGroup #FreshToneVG #CloseHarmony #Acapella #Dutch #Nederlands #Music #Muziek #Singing #Zingen #Singers #Pentatonix2.0 #NoInstruments #NoMusic #VocalMusic

FreshTone in de haven met Charlotte Oosterwegel op de voorgrond

Support


Een artiest moet het hebben van de liefde voor muziek. Daar kun je alleen geen muziekvideo's mee maken.

Support ons daarom via Patreon!